به مناسبت روز جهانی غذا؛ وبینار آموزشی مشاوره ای تغذیه با تاکید بر تغذیه سالمندان در مشهد برگزار شد
وبینار آموزشی مشاوره ای تغذیه با تاکید بر تغذیه سالمندان به مناسبت روز جهانی غذا و به همت کتابخانه عمومی هجرت شهرستان مشهد برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی اداره کل کتابخانه های عمومی خراسان رضوی، وبینار آموزشی مشاوره ای تغذیه با تاکید بر تغذیه سالمندان به مناسبت روز جهانی غذا با حضور شیما جواهری، کارشناس تغذیه و به همت کتابخانه عمومی هجرت شهرستان مشهد برگزار شد.
در ابتدا شیما جواهری، کارشناس تغذیه با بیان اینکه رعایت اصول تغذیه باعث افزایش ایمنی بدن در مقابل بیماریها می شود، گفت: داشتن رژیم غذایی مناسب و سفره غذایی متعادل باید از کودکی اجرا و در خانواده ها نهادینه شود تا شاهد دوران میانسالی و سالنمدی سالم تری باشیم. تجربه نشان داده است که افراد و جوامع با عادات تغذیه سالم دارای سیستم ایمنی بالاتری در مقابل بیماریهای واگیردار هستند و در صورت ابتلا به بیماری نیز روند بهبودی آنها سریعتر و راحتتر خواهد بود. وی با اشاره به اینکه امروز افراد بالای 60 سال سالمند نامیده می شوند، افزود: تغذیه در گروه سالمندان شامل سه سطح است، سطح اول، تغذیه مناسب به منظور پیشگیری از بیماریها است؛ سطح دوم، رعایت تغذیه مناسب برای افراد بیمار و سرعت بخشیدن به روند بهبودی و کاهش خطرات بیماری است و سطح سوم، در نظر گرفتن رژیم غذایی مناسب برای افراد دارای بیماری خاص است. شیما جواهری ضمن بیان گروه های غذایی مناسب برای رده های سنی گفت: برای داشتن دوره سالمندی سالم باید از مصرف زیاد روغن و شیرینی بر حذر بود همچنین انجام فعالیتهای ورزشی، مصرف آب و مایعات نیز می تواند کمک شایانی به گذران دوران سالمندی می کند. وی تصریح کرد: مهم ترین ریز مغذی در دوره سالمندی، مصرف کلسیم است که باید در قالب مصرف انواع لبنیات رعایت شود.
ورود به سیستم
ارسال پیغام
نکته : شماره ثبت, شماره رکورد و یا هر داده ورودی که باعث بروز خطا شده است را در متن بازخورد ارسال نمایید.